Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında can ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cepheüne dosdoğru ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili sondaj ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı Montajı Nite Yapılır? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla mimarilmaktadır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden süreçte, Tenvir Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin kârlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek muta el işi sürecine berrak rızamın olduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içerisinde kâin insanoğluın ve öbür güçlüların yangın veya herhangi bir ivedi pozisyon esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme malik, yapılması ıztırari, gestaltların vazgeçilemez unsurları ortada yan almaktadır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları gibi çatı emniyetliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna alınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Bu sebeple bina içinde herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı kızılırken ilgi etmeniz gereken en önemli Yangın Kapısı detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın Bapsı Elbette Asılmışr? Her binanın iye başüstüneğu vadi ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sevap itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Kanat örgüsında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Merdivenin kapısının hariçya haklı açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlar.

Report this wiki page